Wilt u nagaan hoe het gesteld is met de wapening van uw betonnen constructie of fundering? BETON+ combineert scanningsmethoden (niet-destructief) met zeer precieze diamantboringen (destructief) die de wapening blootleggen met zo weinig mogelijk risico op beschadiging.

Methodes om wapening te onderzoeken

Twijfelt u over de kwaliteit van het wapeningsstaal, wilt u renovatiewerken uitvoeren of is er simpelweg nog geen informatie beschikbaar over de wapening in het beton? BETON+ voert destructief en niet-destructief betononderzoek uit om u te helpen de nodige informatie te verzamelen.

Scanning

Via elektromagnetische apparatuur maken we een scan van uw betonnen constructie. Die geeft ons een inzicht in de ligging van de wapening.

Diamantboringen

We maken boringen in het beton en creëren kleine ‘kijkvensters’ om de wapening bloot te leggen en ze zo verder te onderzoeken.

Reparatie en opkuis

Nadat we de diamantboringen hebben uitgevoerd en de wapening onderzocht hebben, maken we de geboorde gaten weer dicht. We kuisen bovendien alles proper op, zodat u dat achteraf niet zelf hoeft te doen. Voor ons is het een kleine moeite, voor u een aangename ontlasting.

Waarom kiezen voor BETON+?

Accuraat

Bij BETON+ garanderen we betrouwbare resultaten dankzij ultramoderne machines en nauwkeurige testing die voldoen aan de nieuwste normen.

Ervaren

BETON+ combineert een jarenlange ervaring in diamantboringen met een ingenieursachtergrond tot een uitvoerige kennis over beton.

Vlotte communicatie

Pieter-Jan staat in voor alle communicatie en werfopvolging. Als klant staat u dus steeds met de zaakvoerder in contact waardoor u een snelle en vlotte opvolging geniet.

Flexibel

Om onze klanten op de beste manier van dienst te zijn, stellen we ons flexibel op, zowel qua timing als locatie. In onze planning is ruimte voor verschuivingen en last minute projecten.

Ontdek onze projecten

Met uw eigen ogen zien hoe we klanten al hielpen met diamantboringen voor kijkvensters en ander onderzoek?

Bekijk onze realisaties

Img 8576
Img 9667

Ontdek meer diensten van BETON+

Kernboringen

Trekproeven

Boren in ATEX-zones

Onderzoek naar wapening

Nood aan gewone boringen of zaagwerken?

Ontdek onze diensten via BOOR+.

+32 ‭479 54 61 19‬