Heeft u een betonboring nodig in een ruimte met hoog ontploffingsgevaar? Betonboordbedrijf BETON+ is gespecialiseerd in betonboringen in ATEX-zones. De juiste procedures en machines maken boren in risicovolle zones veilig voor iedereen.

Boren in ATEX-zones

BETON+ is een betonboorbedrijf gespecialiseerd in kernboringen voor betononderzoek. We beschikken over een uitgebreide materiaalset van moderne machines en toebehoren, waaronder ook machines voor boorwerken in ATEX-zones. Onze gespecialiseerde apparatuur produceert geen trillingen of vonken en is dus veilig om te boren in zones met ontploffingsgevaar.

Alle mogelijkheden bij betonboorbedrijf BETON+

  • horizontaal, verticaal en diagonaal boren
  • boordiameters van 8 tot 550 mm of groter op aanvraag
  • betonboringen tot de gewenste diepte
  • boringen in (gewapend) beton, metselwerken of asfalt
  • stof- en trillingvrij boren
  • nat of droog boren

Meer info via BOOR+

7251bcbe 403b 4587 8a51 655f81adf2d3

Waarom kiezen voor BETON+?

Precies + veilig

BETON+ staat voor een betrouwbaar resultaat dankzij accurate en moderne machines. We voeren betonboringen uit volgende de nieuwste normen en stellen veiligheid altijd voorop.

Jarenlange ervaring + kennis

Pieter-Jan heeft jaren ervaring in betonboringen. Hij smeet zijn ingenieurskennis in de strijd en nam het betonboorbedrijf van zijn vader over om het naar een hoger niveau te tillen.

Vlotte communicatie

Vragen? U kan altijd terecht bij zaakvoerder Pieter-Jan. Hij is uw vaste aanspreekpunt en is op de hoogte van alle nieuwigheden. Uw project wordt steeds nauw opgevolgd waardoor u mag rekenen op een vlotte communicatie.

Flexibele werkuren

Zoekt u een betonboorbedrijf dat u snel uit de nood helpt? Onze flexibele planning en mentaliteit laten het toe om last minute opdrachten uit te voeren overal in België (en zelfs over de landsgrenzen).

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar onze eerdere projecten?

Onze realisaties

Bekijk alle diensten van BETON+

Kernboringen

Trekproeven

Onderzoek naar wapening

Boren in ATEX-zones

Nood aan gewone boringen of zaagwerken?

Ontdek onze diensten via BOOR+.

+32 479 54 61 19